Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrászat - Budapest képes leírás - Fodrászat.tlap.hu
részletek »

Fodrászat - Budapest - Fodrászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fodraszat.tlap.hu » Fodrászat - Budapest
Keresés
Találatok száma - 47 db
01. ker A fodrászat

01. ker A fodrászat

Igényes környezet, magas színvonalú kiszolgálás, barátságos, mindig segítőkész csapat várja Önt. Évek óta együtt dolgozunk egy csapatként, barátként. Harmonikusan működünk együtt, ami időt spórol a vendégeknek. Egy kávé vagy tea mellett kicsit ellazulhat, és újult erővel lép ki tőlünk. Fodrászat, mert Ön megérdemli! A tinitől a sikeres ügyvéden keresztül a visszafogott háziasszonyon át mindenkinek megtaláljuk a színben és fazonban igazán hozzáillő frizurát. Célunk Önnek a legjobbat megtalálni. Felelősséggel ad tanácsot fodrászunk abban, hogy új külsejét ne megmosolyogják hanem egy elismerő mosoly legyen az érdem. Klasszikus és modern frizurákat vendégeink egyéniségével összhangban alakítjuk ki (szín és forma). A minőség elkötelezett hívei vagyunk. A L'Oréal a legmagasabb minőséget képviseli. A szakmában eltölttt évek alapján felismerjük, hogy egy vendégnek mi állna a legjobban (szín és forma). Tanácsot adunk, hogyan ápolja a haját és fejbőrét. A haj védelme első számú szempont számunkra.

01. ker Gellei Mesterfodrász

01. ker Gellei Mesterfodrász

Gellei András mesterfodrász, bemutató-fodrász vagyok. Fodrászdinasztiánkat édesapám, Gellei György alapította. A szakmát 1935-ben tanulta, a belváros legismertebb szalonjaiban, színészek és művésznők társaságában. 1956-ban nyitotta meg első szalonját a Váci utcában, ahol együtt dolgozott az egész család: édesapám, két testvérem és jómagam. Saját szalonomat 1980-ban nyitottam a Gellért Szállóval szemben (GELLEI A GELLÉRTNÉL) amit már felújított állapotban, a mai napig is sikeresen üzemeltetünk. 2004 novemberében megnyitottam az új Gellei Fodrász Szalont az I. kerületben, az Attila út. 81. szám alatt, ahol kellemes, mediterrán hangulatú környezetben várjuk régi és új vendégeinket. Szalonjainkban igen nagy figyelmet fordítunk a rendszeres szakmai képzésekre, amelyeken részt vesz minden munkatárs, aktív versenyző, oktató és bemutató fodrász is. Az Attila úti szalonunkban várom mindazokat, akik szeretnének egy ingyenes szaktanácsadást, mi a számukra legalkalmasabb frizura mind a forma, mind a színek tekintetében. Remélem hamarosan vendégeink között köszönthetjük. Szeretettel várjuk szalonjainkban ...

02. ker Gésa Szépségszalon

02. ker Gésa Szépségszalon

Cégünk 2007 áprilisában alakult magyarországi székhellyel szépségszalon üzemeltetés, hajhosszabbítás, hajékszer kereskedelem céljából. 2007-ben kiépítettük a beszállítói hálózatot és megkezdtük a világújdonságnak számító Ultratress hajhosszabbítási módszer magyarországi bevezetését, illetve a Swarovski kristályokkal díszített hajékszerek forgalmazását. Kizárólagosan általunk képviselt cégek: Fischbach and Miller GmBH, Complement' Hair GmbH, Gisela Mayer GmBH, Silly Stuff . Kezdetben csak egyéni vevőket és kiskereskedőket majd idéntől már nagykereskedőket is ellátunk az időközben a Szabadalmi Hivatalnál levédett Swarovski hajékszerekkel. Bemutatótermünkben professzionális körülmények között tartjuk Ultratress, illetve hőillesztéses, mikrogyűrűs oktatásainkat gyakorlott szakemberek közreműködésével. Képzésünk a Kapos2007 oktatóközpont tananyagában is megtalálható. Webáruházunkban megvásárolhatóak európai, indiai, ázsiai hajak tincsezve, tresszelve, illetve a hajhosszabbítás valamennyi technikájához szükséges eszközök, anyagok, ápolószerek, oktató DVD-k.

02. ker Hajátültetés

02. ker Hajátültetés

Napjainkban számos módszer létezik és a távoli jövő is tartogat ígéretesnek tűnő megoldásokat (pl. hajklónozás, őssejtterápiás kezelések) a kopaszodás kezelésére. De a kopaszodás legjellemzőbb okai egyértelmű magyarázatot nyújtanak arra, hogy miért nem létezik a FUE hajátültetésnél, hajbeültetésnél, hajáthelyezésnél hatékonyabb, végleges megoldást nyújtó technika. A hajátültetés és hajbeültetés legfontosabb előnye a többi technikákkal szemben, hogy a beültetett hajszálak már nem hullanak ki a későbbi életkorban sem, mert nem érzékenyek a férfi hormonokra, valamint hogy a a kívánt eredmény általában egy beavatkozással elérhető. A hajátültetés, hajbeültetés, hajáthelyezés technikái mind ugyanazon a régóta ismert eleven alapulnak: a hormonokra érzéketlen follikuláris egységeket különböző technikákkal kinyerik a fejbőrből, majd a hajhiányos területre beültetik. A módszerek közötti eltérések azonban hatalmas különbségeket rejtenek magukban:

02.ker Atlantik nemzetközi hajátültetési klinika

02.ker Atlantik nemzetközi hajátültetési klinika

Ez a weboldal a hajátültetést ismerteti. Az elmúlt években a hajátültetés vált a leggyakoribb kozmetikai beavatkozássá a férfiaknál. Férfiak milliói, akik keresztülmentek a hajátültetésen, bizonyítják, hogy az eljárás eredményes és biztonságos. Jelenleg a hajátültetés az egyetlen beavatkozás, amelynek eredményességét az orvosok garantálják! A weboldalból felvilágosítást kap a kopaszság okairól és korrigálásáról hajátültetéssel. Tel:(36-1) 488 7900 Fax:(36-1) 488 7901 E-mail: mantse@rogers.com Díjmentes Konzultáció!!!

03. ker Beautycorner

03. ker Beautycorner

A harmadik kerület jól megközelíthető részén, Pusztadombon várjuk üzletünkben, ahol kozmetika, fodrászat, masszőr várja a szépülni vágyókat! Fodrászatunkban minden igényt kielégítők hajszépítés mellett, hajdúsítást és hőillesztéses hajhosszabbítást is végzünk, európai illetve indiai hajakból. Ne feledje, egy megfelelő frizura óriási önbizalommal társul. Alkalmi hajviseletek, kontyok elkészítését is vállaljuk. Szalonvezető fodrász: Paizs Regina: 0630 560 5799 1038 Budapest Táncsics M. u. 44/A info@beautycorner.hu 0630/560-579 9

03. ker Gábriel stúdió Szépségszalon

03. ker Gábriel stúdió Szépségszalon

Hölgyeim, próbára fel! Jöhet az uszoda, a fitneszterem, megjelenésük mégis tökéletes lesz! Honlapunkon megismerkedhet szépségszalonunk szolgáltatásaival, az egyes kezelésekkel. Az oldal folyamatos frissítésével az elsok között tájékozódhat akcióinkról! Virtuális látogatása után keressen fel bennünket személyesen is! Családias, zöldövezeti stúdiónkba várjuk a kedves szépülni, kikapcsolódni vágyó hölgyeket, urakat és gyermekeiket. Mi, az üzletben tevékenykedo szorgos angyalok gondoskodunk az egész család megszépítésérol, kényeztetésérol. Számunkra a legfontosabb, hogy Önök nálunk a mennyben érezzék magukat! Szolgáltatásaink: Női férfi gyermek fodrászat, Kozmetika, Manikűr - Pedikűr, MIOMEI Masszázs, Szépségápolás, Életmód, Ala kformálás, Testkezelés, Fiatalság, Eg é szség, Szépség, Karcsúság, Bőrápolás, Alakformálás.

03. ker Óbudán Fodrász - női fodrász, férfifodrász

03. ker Óbudán Fodrász - női fodrász, férfifodrász

Fodrász Óbudán - Hajvágás - Hajfestés - Esküvői frizura és egyéb alkalmi frizura készítése - Hajápolás Fodrászat kiemelt szolgáltatásai: Extra női hajvágás , Esküvői frizura készítés, konty , Alkalmi frizurák készítése , Hajfestés (vágással) , Melír kívánság szerint , Dauer , Hajvágás férfiak részére , Férfi melír. Bejelentkezési időpontok - Nánási Erika fodrász Páros héten hétfő - szerda 08.00 - 14.00-ig csütörtök - péntek 10.00 - 19.00 -ig szombat 08.00 - 13.00 -ig Páratlan héten hétfő - szerda 14.00 - 20.00-ig csütörtök - péntek 10.00 - 19.00 -ig Fodrász által használt márkák, alapanyagok: Yunsey fodrász termékek , Framesi hajápoló termékek, Matrix fodrász termékek, Schwarzkopf fodrász termékek.

04. ker Beju szalon

04. ker Beju szalon

Nagy Beáta, 10 éve dolgozik fodrászként.Női-férfi és gyermek hajvágás. Modern festések, vágások a klasszikustól az extrém frizurákig, mindenki igénye szerint. Hajhosszabbítás, hajdúsítás, különféle technikákkal. Esküvői, báli, alkalmi, party, fejedelmi frizurák, melírozás extra szinekkel, póttincsekkel, kontyfésülés. Hajápolási tanácsok Cím:1046 Budapest Fóti út 60/E (Fóti-Telkes sarok) Bejárat a Telkes utca felől Tel: Bea fodrász: 70/317-8517 Nyitvatartás: Hétfő-Kedd-Szerda-Péntek-Szombat

Hirdetés
05. ker Beauti4u

05. ker Beauti4u

Szalonunk neve -BEAUTY4U- kifejezi célunkat. Szépség Neked. A szépség elképzelhetetlen, ha nem érezzük jól magunkat bőrünkben. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. Ha tükörbe nézünk, hajunk és bőrünk állapota nagyon meghatározza, hogy amit látunk, az mosolyt, jó érzést vált-e ki belőlünk.Fodrászaink kizárólag professzionális anyagokkal dolgoznak, Wella, L'Oreal és Tigi festékekből, finish termékekből válogatva. Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 8 - 20h. Szombaton: igény szerint Vasárnap: zárva Fodrászaink: Bányász Aranka 06-30/468-6127, Kaldenecker Júlia 06-30/525-0242, Bencs Gábor 06-70/364-6287

05. ker Magdi szépségszalon

05. ker Magdi szépségszalon

Szeretettel köszöntünk a Magdi szépségszalonban! Köszönjük, hogy látogatásoddal megtisztelsz bennünket!! Az idén is az eddig megszokott vidám hangulatban és változatlan lelkesedéssel várjuk minden kedves RÉGI és ÚJ vendégünket! Engedd meg, hogy néhány szóban bemutassuk neked üzletünket, szolgáltatásainkat. Véleményünk szerint ez a női-férfi fodrász- és kozmetikai szalon az egyik legcsaládiasabb a fővárosban. Budapest egyik legfrekventáltabb részén található. Az V. kerületben, a Ferenciek tere és az Astoria között körübelül félúton, a Kossuth Lajos utca 14-16. számú kapualjból nyíló üzletházban. A 2-es és a 3-as metróval egyaránt gyorsan megközelíthető. Mellettünk található a Puskin Mozi, az Auguszt- és a Gourmand Cukrászda. Ebben a pici üzletben ketten dolgozunk: Magdi (fodrász) és Gyöngyi (kozmetikus).

05. ker Signorina Bella fodrászat

05. ker Signorina Bella fodrászat

Megtervezzük arcának,egyéniségének, ízlés világának legmegfelelőbb frizurát. Célunk a változatosság, különlegesség, és finom kidolgozás. Fodrász termékeink minden szempontból megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

06. ker 1001 Glamour Stúdió

06. ker 1001 Glamour Stúdió

Szeretettel köszöntöm az 1001 Glamour Studio, Női és Férfi szépségstudiojának honlapján. Igyekeztünk a Studionk, illetve a Vendégeink számára, a belváros szívében, egy frekventált helyen lévő, igényesen kialakított üzletet létrehozni. A külső és belső igényessége mellett, fontos a választott szakterületünk szeretete, az elhivatottság, a maximalizmus, a vendégeinkhez való empátia. A Studiora jellemző a családias, barátságos hangulat, mely által bizalmasabb, oldottabb kapcsolat alakulhat ki, szépülést és feltöltődést elősegítve. A Studio jól megközelíthető, mind tömegközlekedéssel illetőleg autóval. Azon autóval érkezőink, akik nem a nyílt utcán szeretnének megállni, 2 nagy parkolóház közül is választhatnak, amely közvetlen közelünkben található. Az 1001 Glamour Szépség Studio gondolt Önökre, és Önök? Gondoltak magukra? Menjenek a Glamour szalonba. Címünk: 1061 Bp., Paulay Ede u. 19. Telefonszám: üzlet mobil: 06 (20) 238-2537 e-mail címünk: studio@1001glamour.com interne t címünk: www.1001glamour.com Nyitvatartásunk: Hétfő: 8-20 óráig

06. ker Fátrai Szalon

06. ker Fátrai Szalon

Fátrai Krisztina fodrászmester szalonjában, jól képzett szépségápolási szakemberek csapata áll a szépülni vágyók szolgálatában Budapest szívében, az Országház közelében. Legkönnyebben az Arany János utca és a Nyugati pályaudvar metro megállótól közelíthető meg. Cím: Budapest, Alkotmány utca 18. E-mail: info@fatrai.hu Bejelentkezés: 06-1-269-3768

07. ker Elit plusz fodrászat

07. ker Elit plusz fodrászat

Fodrászatunkat Budapesten, a VII. ker. Izabella utca 11. szám alatt. A kezdetektől az volt a célunk, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk, elérhető áron, kellemes környezetben! Cím: Budapest, VII. Izabella u. 11( a Magyar Színháznál ) Tel.: 06-30/ 225-41-39

09. ker Diamond szépségszalon

09. ker Diamond szépségszalon

Fodrászat: Alkalmi frizurák, menyasszonyi frizurák és kontykészítés, Festés, szárítás, melírozás, satírozás, dauerolás,Hajfonatkészítés, Hajhosszabbítás, Tanácsadás, hajgyógyászat, Hullám dauer, Tartós hajkiegyenesítés, Hajfelvarrás, Hőillesztés, Csomózás, Női-, férfi-, gyermekhajvágás Diamond Szépségszalon Cím: 1091 Budapest Üllői út 11 - 13 Telefon: napközben - 06/1-215-0040, hétvégén és éjjel - 06/20-988-1281 Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 21:00 Szombaton: 8:00 - 14:00

09. ker NewSeason

09. ker NewSeason

Szolgáltatásaink: Kozmetika, fodrászat, kozmetikus, bőrápolás, smink, sminktetoválás, masszázs, szolárium, pattanás, hajhosszabítás, gyantázás, szőrtelenítés, epilálás, tini, bőrgyógyász, Budapest Márton utca, Bioptron, arctisztítás, arckezelés, szépségszalon, szépségápolás. Miért válaszd a New Season szépségszalont? Gondolom Te is voltál már olyan helyzetben, hogy egy szalonba betérve nem alkotott a szépségápolás és nyugodt környezet megfelelő harmóniát. Nálunk elfelejtheted a hétköznapok rohanó forgatagát, kikapcsolhatod a külvilágot és egy nyugodt, baráti légkörben szépülhetsz! A New Season csapat magas szintű szakmai hozzáértése, az általunk használt csúcsszínvonalú, professzionális termékek és eszközök nyújtják számodra a teljes megújulást. Fontos számunkra, hogy érezd, MI ÉRTED VAGYUNK.

Tuti menü