Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrászat - Hajformázási tippek képes leírás - Fodrászat.tlap.hu
részletek »

Fodrászat - Hajformázási tippek - Fodrászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fodraszat.tlap.hu » Fodrászat - Hajformázási tippek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Első benyomás

Első benyomás

Külföldi tapasztalatainkra és sikereinkre alapozva indítottuk el hazánkban az ELSŐ BENYOMÁS imázs és siker tanácsadó stúdiónkat. Az ELSŐ BENYOMÁS imázs és siker tanácsadó stúdió célkitűzése, hogy vendégeink a tréningek alkalmával még jobban megismerjék önmagukat és megteremtsék külső belső harmóniájukat.Lehetőséget nyújtunk csoportos tréningeken és egyéni tanácsadáson keresztül megtalálni a mindennapi életben elérhető sikerekhez vezető utat. Magas szinten képzett és tapasztalt szakembereinkkel együttműködve finomítjuk vendégünk külső megjelenését, valamint személyiség fejlesztő tréningeinken keresztül lehetőséget biztosítunk önbizalmának növelésére. Kis csoportos tréning keretében (max. 15 fő) elsajátíthatja a minél hatékonyabb önérvényesítés alapjait, a konfliktuskezelési megoldásokat, tárgyalási technikákat, hogy az élet minden területén sikeresebb lehessen. Nagy hangsúlyt fektetünk önmaga jobb megismerésére, ezáltal önbizalma növelésére és belső harmóniája megteremtésére. A belső kisugárzás rendkívül fontos, azonban ha ezt nem tudjuk külsőnkön keresztül megfelelően kommunikálni, mégsem érjük el a megfelelő hatást.

Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Minden lány szeret a hajával babrálni, festegetni, formázni. A fodrászos játékokban kipróbálhatod, hogy mire vagy képes. Meglesheted, hogy mennyire néz ki jól amit elképzeltél. Készíthetsz alkalmi frizurákat, bálra, esküvőre, vagy éppen valami fiatalos extra hajkoronát is. Keresd meg a neked tetsző fodrászos játékot és játssz online.

Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Fodrászos játékok között olyan játékokat találhatsz amikkel otthon tudsz mindenféle profi frizurát készíteni. Sokféle játék között válogathatsz, így mindig más és más frizurát készíthetsz. A játékokkal korlátlan számban ingyenesen lehet játszani. Próbáld ki te is a fodrászos játékokat és csinálsz szuper frizurákat.

Hairnet6 - Nemzetközi fodrászverseny

Hairnet6 - Nemzetközi fodrászverseny

A Hairnet6 a világ első és egyetlen nemzetközi internetes fodrászversenye. A verseny célja, hogy lehetőséget nyújtson a tehetséges fodrászoknak nemzetközi hírnév megszerzésére. Tanuló, fodrász és mester kategóriában várjuk a nevezéseket és a szavazatokat. A verseny témája: Mai női divat hajvágás, Mai férfi divat hajvágás, Fantázia kategória: Retromantic. 5 kontinens, 40 ország fodrásza mutatja be legjobb munkáit! A versenymunkákat nemzetközi szakmai zsűri és a versenyzők szavazói is értékelik. A verseny megálmodója és megalkotója Perényi Ádám mottója: A fodrászat művész szakma, és a művészetet nem lehet sem időben sem térben korlátozni. A legnagyobb reklámlehetőség minden induló számára, hiszen minden versenyző a saját blog felületén reklámozhatja magát és mindenki mást, aki részt vett a munkában. Az I. fordulóból továbbjutott versenyzők között a közönségszavat alapján legtöbb pontszámot kapott versenymunka 1000 Euro díjazásban részesül. A nemzetközi sztár zsűri, mint Richard Thompson, a Mahagony Team kreatív igazgatója, Akos Body TIGI nemzetközi oktatási vezetője szakmai szempontok alapján értékeli a versenyzők munkáit.

Hajfelvarrás

Hajfelvarrás

A hajfelvarrás igény szerint 2,3,4 vagy akár 5 sor fonatot készítünk és a fonatokhoz rögzítjük a már előre feltresszelt (sorokba fűzött) hajat. A saját hajunk növekedésétől függően,2-3 havonta az előzőleg felvarrt póthajat lebontjuk és az újra elkészített fonatokra ismételten felvarrjuk. Hőillesztés: a saját hajunkhoz tincsenként kerűl rögzítésre a vendéghaj, melynek a vége keratin alapú kőtő anyaggal van ellátva, ami lehetővé teszi a rögzítést. Hajunk növekedésével 2-3 havonta a tincseket le kell venni és újra visszatenni. Csomózás: Saját hajunkhoz tincsenként fogjuk hozzá a vendéghajat és esztétikus micro vagy makro csomókkal rögzítjük. Hajunk növekedésének megfelelő időközönként a csomókat kibontjuk és újra vissza csomózzuk. Microgyűrűs a keratin alapú rögzítő anyaggal összefogott tincseket,tincsenként egy microgyűrű segítségével rögzítjuk a saját hajunkhoz. A haj növekedése szerint 2-3 havonta ezeket a gyűrűket eltávolítjuk és ujakkal újból feltesszük a hajtincseket.

Hajfonás - afrosítás is

Hajfonás - afrosítás is

Hajstúdió :Hajhosszabbítás. Hajfonás, afrofonás, parkettafonás, Kanekalon,vagy Jumbo Braid típusú műhajakból. Természetes anyagokkal törénő hajhosszabbítás, hajdúsítása legjobb minőségű 100%-os eredeti európai hajból, indiai hajból,ázsiai hajból, vagy FUTURA hajból. Raszta készítés.Nálunk afrikai hölgyek, sok éves tapasztalattal, és gyakorlattal készítik természetes és kiváló anyagokkal az Ön által megálmodott frizurákat. A legmodernebb ERGOLINE szoláriumgépek. Az ERGOLINE cég legújabb minden igényt kielégítő aromaterápiás, és frissítő permetes EXCELLENCE és AVANTGARDEszoláriumgépeivel, jó parkolási lehetősséggel, folyamatos csőcserével, kellemes, családias tiszta környezetben várjuk kedves vendégeinket. Hajkereskedés: Üzletünkben az AFROline termékek megvásárolhatók. Műhajak, afrofonáshoz KANEKALON, és Jumbo Braid típusúak,és emberi hajak hajhosszabbításhoz, dúsításhoz, európai haj, indiai haj, és ázsiai haj.

Hajhosszabbítás, európai póthajak nagykerárakon!

Hajhosszabbítás, európai póthajak nagykerárakon!

Szeretettel várunk minden kedves szépülni vágyó vendéget XX. kerületi szalonunkba. Szolgáltatásink széles skálája között megtalálható a fodrászat, hajhosszabbítás, műköröm építés, 3D-4D szempilla hosszabbítás, masszázs, kozmetika. Ha szeretnéd hogy pár óra alatt gyönyörű, dús, hajad legyen akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis munkánkra és hajaink minőségére is teljes körű garanciát vállalunk! Egyéb szolgáltatásaink: -3D-4D melir technikák -Hajszál újraépítés -Steampod - A legújabb trendnek megfelelő vágás technikák.

Könyv: Haj! Egyéni és vonzó frizurák

Könyv: Haj! Egyéni és vonzó frizurák

Haj! Egyéni és vonzó frizurák. A megfelelő hajforma - bátor lépés az új személyiség felé - Oliver Schmidt, a frizuradivat egyik iránymutató személyisége számos praktikus ötletet kínál. Megtanít, hogy juttassuk egyszerű eszközökkel érvényre önmagunkat és hajunkat, hogyan tegyünk szert a kellő kisugárzásra. A könyv minden típusra, minden hajra jó tanácsokkal szolgál...

Luxus hajápolás

Luxus hajápolás

Professzionális hajápolás otthon, professzionális hajápolási termékekkel. Kérje mesterfodrász szaktanácsadónk javaslatát hajhullás, korpásodás és hajápolással kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban. Luxus márkák elérhető áron. A webáruházunkban megrendelt termékeket 4-5 munkanap alatt a megadott szállítási címre kiszállítjuk.

Tuti menü